Projecttype: Projecten

Ecommerce – The Roast Brothers

The Roast Brothers, exclusieve koffie voor de echte fijn proever. De beleving is waar het om draait bij deze website. De website gecombineerd met mooie video & foto footage zorgt er voor dat je direct zin krijgt in deze koffie.

Bezoek de website op https://theroastbrothers.nl

Webdesign – Cesarbunschoten.nl

Wij hebben voor Cesarbunschoten.nl een nieuwe website gerealiseerd met een compleet nieuwe huisstijl. De website moest tegelijkertijd informerend, en converterend zijn. Door de slimme bel mij terug en contactformulieren kan de bezoeker direct contact leggen en een afspraak maken.

Bekijk de website op https://cesarbunschoten.nl

Adwords & Conversie – ActiveCSI.nl

Voor Recherchebureau Active CSI B.V. hebben wij de Google Adwords campagne opnieuw ingericht en conversie tracking geïmplementeerd. Meten is weten! De online leads komen nu weer volop binnen en de kosten zijn onder controle.

Bekijk de website: www.activecsi.nl

Ecommerce – Snoepstore.nl

Enkele jaren geleden begonnen als kleine webshop ontwikkeld, nu een van de grootste online spelers op het gebied van snoep en chocolade. Snoepstore.nl groeit snel, dit door de geoptimaliseerde webshop, Google Adwords en Google Shopping campagnes van The Business Booster.

Midden januari 2019 is de vernieuwde webshop online gezet op basis van het prestashop platform.

Bezoek de website op https://snoepstore.nl