Projecttype: Diensten

Scoren in Google

Online marketing van A tot Z. Een goed converterende Google Adwords campagne met bijbehorende website conversie optimalisatie.

Webdesign

Binnen no-time een professionele, mooie en snelle website voor uw bedrijf? Dat kan! The Business Booster is WordPress specialist. De kunst van een goede website is deze zo te ontwerpen dat deze converteert. Hierbij spelen goede call to actions en juiste plaatsing van info een grote rol.

Na realisatie van uw website wordt er Google Analytics en Google Adwords conversie meting geïmplementeerd. Zo weet u precies hoe uw website presteert en waarom.

 

Procesoptimalisatie

Door eens met een vergrootglas naar de huidige manier van werken in uw organisatie te kijken, valt al snel op dat bepaalde processen of procedures beter kunnen. Vaak kan door een kleine aanpassing in de manier van werken, het IT systeem of bijvoorbeeld de werkplek kan het proces vele malen sneller of eenvoudiger worden ingericht.

Laat uw bedrijfsprocessen eens in beeld brengen door onze experts! Een goede blik van buitenaf kan wonderen doen voor uw organisatie.

Ecommerce

In 2017 is de online omzet in Nederland met 13% gegroeid ten opzichte van 2016 naar een totaal van 22.5 miljard. Ecommerce is hot. Hoe maakt u de verandering van traditionele offline verkoop naar een goed online business model?

The business booster kan u helpen met het opzetten van een goede online webshop met bijbehorende online marketing via adwords, linkedin & facebook ads. Ook telemarketing via een van onze partners behoort tot de mogelijkheden.

Ook het inrichten van een goed backoffice systeem inclusief voorraadbeheer voor een goede en efficiente afhandeling van bestellingen behoort tot de mogelijkheden.

Toch ook dit liever uitbesteden? Denk dan eens aan e-fulfilment, het uitbesteden van uw complete voorraad, verzending en afhandeling van bestellingen naar een derde partij.